• Pc, Printer, Skaner ne nje pajisje

  PC me ekran touch, printer, skaner. M210 eshte nje terminal i projektuar me teknologjine e fundit per te ofruar nga sherbimet web per publikun deri tek perdorimi tradicional ne pikat e shitjes per klientet.

  Me shume 
 • Printeri Bankar me i shitur ne bote

  Olivetti Pr2 Plus eshte projektuar ne shume modele te ndryshme, nga nje printer i thjeshte deri tek modeli me skaner te dyfishte per te plotesuar te gjithe nevojat e nje sporteli sherbimi per klientet. Pr2 Plus eshte ne gjendje te printoje te gjitha llojet e dokumentave bankare, nga faqet me nje kopje, faqet me shume kopje e deri tek librezat .

  Me Shume 
 • Tablet

  Olipad Graphos W811 eshte pajisja me e re grafometrike e markes Olivetti. Fale sensorit te vecante dhe stilolapsit te pershtatur, ben te mundur te shkruhet ne te gjithe siperfaqen e ekranit. Sistemi operativ Windows 8, se bashku me procesorin Intel, permiresojne performancen e kesaj pajisjeje duke e renditur nder te parat e kesaj kategorie.

  Me shume 

INIT synon qe te sjelle ne treg produkte profesionale dhe te qendrueshem qe te ndihmojne ne proceset e perditshme te bizneseve (B2B) dhe te klienteve te ndryshem (B2C)


Rreth Kompanise

INIT sh.p.k eshte nje Kompani e krijuar me deshiren e mire te disa profesionisteve te fushave te ndryshme per te permbushur boshlleqet e tregut aktual ne fushen e teknologjise se informacionit. INIT synon qe te sjelle ne treg produkte profesionale dhe te qendrueshem qe te ndihmojne ne proceset e perditshme te bizneseve (B2B) dhe te klienteve te ndryshem (B2C).


Produktet dhe Sherbimet

Firma eshte distributor zyrtar I kompanise se famshme italiane OLIVETTI dhe trajton ne menyre preferenciale te gjitha produktet e saj ne vecanti, por ne menyre komplementare trajtohen edhe produkte te markave tjera si CISCO , Symantec, Microsoft etj per te ofruar nje game te gjere produktesh e sherbimesh per tregun sipas nevojave te tij. Stafi eshte i kualifikuar me eksperience shume vjecare ne fushen IT dhe ne fushen e menaxhimit te projekteve dhe solution per IT.
Firma eshte Partner i Autorizuar per sherbimet mbi produket e kompanise italiane Olivetti dhe ka nje trajnim te gjere te stafit te saj mbi to. Eksperienca ne integrimet e sistemeve e stafit te firmes e ben ate nje risi per tregun shqiptar dhe nderkombetar me staf te diplomuar dhe kualifikuar jashte vendi. Firma ofron zgjidhje software nepermjet programuesve te saj si dhe integrime sistemi te teknologjive te ndryshme (System Integrator )Ku Ndodhemi

 • Numer telefoni
 • +355 44 813 177

 • Adresa
 • Rruga Kavajes, Pallati 3, Shkalla 6, Apartamenti 62, Tirane Albania

 • e-mail
 • info@init.al