Explor@400M


alt text

Explor@400M


Explor@400M eshte nje pc pa ventilator i pajisur me shume porta komunikimi I/O, porta kontrolli per kase lekesh, i ndertuar per tu lidhur me cdo aksesor. I projektuar me permasa kompakte dhe stil, Explor@400M eshte i pershtatshem per cdo aktivitet dhe perdorim nga rishitja tek hoteleria.


  • Fanless box PC
  • Multiple I/O ports & cash drawer control
  • Modular solution: it can be combined with any kind of monitor
  • Easy access to internal components
  • OS supported POSReady 2009, POSReady 7, Wepos, Windows XP, Windows 7, Linux

Explor@400M

MOTHERBOARD

CPU support Intel D525 Dual Core 1.8 Ghz, L2 1M, 13W
Core logic Intel PCH ICH8M
Socket Mini PCI E 1
System memory 1 x SO DIMM DDR3 RAM up to 4 GB
Graphic memory Integrated in CPU, shared memory up to 256 MB

STORAGE DEVICES

HDD 1 x 2,5" SATA HDD (min 160 GB)

EXTERNAL I/O PORTS

Control/Indicator Power Switch button LED indicator
Rear I/O USB: 6 (2.0) Serial/COM: 4 x COM RJ45 (COM1 & COM2 standard RS-232 COM3/COM4 power enable/disable by BIOS, default BIOS setting; jumper setting COM3 at +5V/COM4 +12V) LAN: 1 x GigaLAN RJ45 (10/100/1000) VGA: 1 x DB15 Cash Drawer: 1 x RJ11

ENVIRONMENT

EMC & Safety CE, Class A
Operating temperature 5°C ~ 35°C
Storage temperature -20°C ~ 55°C

GENERAL

OS supported POSReady 2009, POSReady 7, Wepos Windows XP, Windows 7, Linux
Power supply External 19V/65W
Dimensions (WxDxH) 270 x 220 x 50 mm
Weight 1.6 Kg

Shkarko Broshure

Shkarko