PR4 SL


alt text

Image with caption and lightbox

Permasat kompakte dhe produktiviteti i larte e bejne Olivetti PR4 SL nje pajisje te pazevendesueshme per te plotesuar kerkesat e sektorit bankar, rishitesave dhe atij spitalor. I pajisur me teknologjine e fundit, printeri i specializuar PR4 SL thjeshteson dhe shpejton veprimet dhe transaksionet ne nje sportel, njeh disa protokolle komunikimi dhe eshte ne gjendje te printoje dokumenta te thjeshte, me disa kopje dhe formulare te para-printuar.


  • single station impact dot matrix slip printer
  • automatic alignment and positioning from front
  • high throughput
  • multi application capability: invoice printing, cheque handling
  • small overall dimensions

Models

PR4SL Base model with serial interface
PR4SL M Base model with MICR reader

Print technology

- dot matrix, 9 pins (5+4)

Spacing (cpi)

- 12, 15, 17.1 (Olivetti)
- 12.5, 16.7 (Epson)

Speed

- 230/307 cps

Noise level

- less than 62 dB (A)

Characters per line

- 66/88 Epson emulation
- 66/83/95 Olivetti emulation

Front or top insertor

- 134 mm (Epson emulation) (88 columns at 16.6 cpi)
- 139.7 mm (Olivetti emulation) (95 columns at 17.1 cpi)

Paper management

Front document alignment automatic
Slip introduction from front/top
Cheque introduction from front/top
Number of copies 1+4

Emulation

- EPSON ESC/POS
- Olivetti STD 12/14

Interface

- RS232C

Ribbon cartridge

- 7 million characters

Power

Main power supply 24 VDC, 110/240 VAC
- Integrated power supply
Absorption 45 W (Standby: 3)

Dimension

Width 250 mm
Depth 181 mm
Height 150 mm

Weight

- 3.2 Kg

Printer driver

- Windows 95/98/W2K/NT 4.0

Options

- MICR reader (factory only)
- cash drawer interface
- slip paper support

Shkarko Broshure

Shkarko