Logos 802

Makine llogaritese me ekran LCD Led i ndricuar, printer m me 2 ngjyra, konvertues automatik monedhash ...

Logos 804T

Ekran LCD i ndricuar 14-shifror, printer termik pa zhurme, funksione per llogaritje te avancuara...


Logos 902

Ekran LCD i ndricuar 12-shifror, i pershtatshem per te gjitha nivelet e ndricimit, printer 2 ngjyresh matricor...

Logos 904T

Printer i shpejte dhe pa zhurme termik, ekran LCD me ndricim 14-shifror, funksione per llogaritje te avancuara...