MFP A4 B/W

Nje game e gjere produktesh multifunksionale A4,bardhe/zi, me performance te larte, te lehte per te perdorur, kosto te ulta menaxhimi...

MFP A4 Color

Produkte multifunksionale A4 me ngjyra per zyra, me performance te shkelqyer, permasa kompakte, ngjyra te ndezura...

MFP A3 B/W

Nje game e gjere produktesh laser multifunksionale A3 bardhe/zi, te konceptuar per tu ofruar profesionisteve performace te larte dhe kosto te ulet menaxhimi...

MFP A3 Color

Produkte multifunksionale lazer A3 me ngjyra, per te plotesuar kerkesat e cdo perdoruesi me cilesi te larte dhe funksione te shumta...