POS Touchscreen


Explor@VX D

POS multifunksionale me ekran touch me kendpamje te rregullueshme, ssd per shpejtesi maksimale, i mbrojtur kunder pluhurit dhe ujit...

Explor@400M

Pc pa ventilator me permasa kompakte, mundesi shume portash i/o dhe menaxhim i kases se lekeve. I pershtatshem me cdo lloj monitori...


Explor@ 100XS LED

POS pa zhurme, permasa te vogla 12.1", ekran led-lcd, konsum i vogel energjie, servis i thjeshte...

Explor@ VXN/VXE

Pos multifunksional me ekran touch me kend te rregullueshem per tu pershtatur me ambjente te ndryshme, ze pak hapesire, mbrojtje nga pluhuri dhe uji...


Explor@950

Produkt i ri me performance te larte, teknologji Intel dual/quad core, i pajisur me shume porta komunikimi (i/o) per te kenaqur cdo kerkese...

Explor@450

I projektuar me stil dhe elegance, ky Pos eshte i pajisur me ekran touch, procesor dual core, pa ventilator, porta te shumta komunikimi per aksesore te ndryshem...