Sisteme Vete-Sherbimi


Sisteme Vete-Sherbimi

Sisteme te konfiguruar per aplikime reklamash digitale, menaxhim rradhe dhe transparence ndaj klientit. Secili model mund te personalizohet sipas kerkesave te klientit per te permbushur nevojat per aplikime te ndryshme.


Olikiosk

Monitor nga 20" deri ne 42", ne varesi te modelit , multimediale, arkitekture x86 (e konfigurueshme) e integruar, strukture metalike e forte...

Olikiosk V2000

Kioske per ambjente te brendshme, 20" ekran TFT matrice aktive, shikueshmeri ne cdo lloj ndricimi, i qete dhe i besueshem, per reklama digitale...