Terminale , printera bankare dhe zyre postare


MB-2 adf

Ne gjendje te menaxhoje te gjitha modulet bankare dhe librezat, rregullim automatik i marrjes se letres, perdorim nga 2 operatore njekohesisht, dalje e dyfishte...

MB-2

Skaner duplex A4 bardhe/zi dhe ngjyra deri ne 600 dpi, 24-dot printer matricor me rregullim automatik te marrjes se letres, hub me 3 porta usb 2.0, 1 usb perpara...


Oliscan A600

Skaner me ngjyra A4, rezolucion 600 dpi, deri ne 50 faqe ne minute (ppm), marrje automatike per 40 lloje te ndryshme dokumentash bankare, perfshire karta krediti apo identiteti...

LS100

Nje nga skanerat me te vegjel ne treg, i konfigurueshem per marrjen e nje ose disa dokumentave, lexues ceqesh, lexues magnetik...


PR2 Plus

Nje nga modelet me te vegjel dhe te qete nder printerat e nivelit te tij, ne gjendje te menaxhoje te gjitha format e dokumentave bankare, lexues dhe shkrues shiriti magnetik, skaner...

PR4 SL

Siperfaqe printimi 134mm, rregullim automatik i marrjes se dokumentit, ideal per sektorin bankar, spitalor dhe shitjeve ne pergjithesi....


PR4 SR

Olivetti PR4 SR eshte nje printer i dyfishte matricor qe printon fatura, ose formulare me produktivitet te larte. Mund te pajiset me lexues magnetik. Ideal per rishites, supermerkate etj...

PR4 DR

Printer matricor per fatura, formulare te para-printuar. Marrje automatike e letres per faturat, rregullim automatik i formulareve te para-printuar...


M10

Lexues ceqesh , lexues magnetik, emulim tastiere, ushqimi direkt nga nderfaqe usb...

IM75

Skaner ceqesh i teknologjise se fundit. Lexon shkrimin (OCR), barcode dhe bojen magnetike.I projektuar per te menaxhuar dokumenta financiare si ceqe, fatura, dokumenta postale...


M120D

Skaner i performances se larte. Ideal per menaxhimin e nje numri te madh ceqesh. Printer per validimin e ceqeve ne dalje ( me porosi)...

IM200M

I projektuar per te menaxhuar deri ne 12000 ceqe ne ore, nder karakteristikat kryesore jane skanimi nga te dyja anet e dokumentit, me dhe pa ngjyra, tonalitete te ngjyres gri, validim i cekur nepermjet printimit,lexues magnetik, barkodesh, njohje e shkrimit (OCR)...