• Pc, Printer, Skaner ne nje pajisje

  PC me ekran touch, printer, skaner. M210 eshte nje terminal i projektuar me teknologjine e fundit per te ofruar nga sherbimet web per publikun deri tek perdorimi tradicional ne pikat e shitjes per klientet.

  Me shume 
 • Printeri Bankar me i shitur ne bote

  Olivetti Pr2 Plus eshte projektuar ne shume modele te ndryshme, nga nje printer i thjeshte deri tek modeli me skaner te dyfishte per te plotesuar te gjithe nevojat e nje sporteli sherbimi per klientet. Pr2 Plus eshte ne gjendje te printoje te gjitha llojet e dokumentave bankare, nga faqet me nje kopje, faqet me shume kopje e deri tek librezat .

  Me Shume 
 • Tablet

  Olipad Graphos W811 eshte pajisja me e re grafometrike e markes Olivetti. Fale sensorit te vecante dhe stilolapsit te pershtatur, ben te mundur te shkruhet ne te gjithe siperfaqen e ekranit. Sistemi operativ Windows 8, se bashku me procesorin Intel, permiresojne performancen e kesaj pajisjeje duke e renditur nder te parat e kesaj kategorie.

  Me shume 

alt text

MB-2 ADF


MB-2 ADF eshte modeli i fundit qe i bashkohet familjes se Olivetti PR2 Plus ( printeri bankar me i shitur ne bote). Ky model eshte kombinim i nje printeri, skaneri dhe lexuesi magnetik ceqesh ne nje pajisje te vetme. MB-2 ADF eshte ne gjendje te menaxhoje karta identiteti, shume faqe njekohesisht, libreza, te procesoje ceqe te te gjitha llojeve dhe te aktivizoje pagesen e faturave. Dokumentet dhe ceqet futen ne pjesen ballore dhe nxirren ne pjesen e siperme per akses te shpejte, te thjeshte duke shpetuar hapesire. Aftesia e kesaj pajisjeje per te menaxhuar nje larmishmeri dokumentash, leximi OCR, barkode, dhe MICR ben qe MB-2 ADF te jete makina me e kompletuar multifunksionale ne treg per nje sportel bankar ose zyre postare. .


 • ABLE TO MANAGE ALL KIND OF BANKING MODULES AND PASSBOOKS
 • HIGH SPEED AUTO ALIGNMENT
 • INTEGRATED AUTOMATIC DOCUMENT FEEDER
 • CAN BE SHARED BY TWO OPERATORS
 • INTEGRATED DOUBLE OUTPUT SORTING TRAYS
 • HIGHEST PRINTING SPEED, UP TO 560 CPS (VHSD MODE)
 • MULTIPLE INTERFACES, INCLUDING LAN WITH ON-BOARD IMAGE COMPRESSION
 • EASY TO USE

GENERAL CHARACTERISTICS

Technology Impact matrix 24 needles
Resolution 240 x 360 dpi
Characters per inch 10, 12, 15, 16.6, 17.1 cpi
Printing speed (10 cpi) - VHSD 560 cps
- NLQ 185 cps
- HSD 510 cps
- LQ 125 cps
- Draft 370 cps
- BIM 2000 dps
Printing width 238,76 mm (94 columns at 10 cpi)
Line spacing 1/5", 1/6", n/216", n/240"
Copies Original + 6 copies
Interfaces USB 2.0, USB Hub, RS232C, Parallel IEEE 1284 Optional LAN
Noise < 54 dBA (ISO 7779 ECMA 132 text)
Dimensions (WxDxH) 405 x 415 x 240 mm
Ribbon Cartridge 10 milions characters
Document Management - Paper path: 245 mm wide
- Flatbed
- Automatic edge recognition&alignment
- Automatic thickness adjustment
- Excludible Automatic Document Feeder
- Paper trays
Emulations Olivetti, IBM Proprinter2 & XL24
Power Consumption Min. 9W, Max 85W (printing)
Power Supply 230V / 50Hz, 115V / 60Hz
Certifications and Security marks CE TuV NRTL
FCC class A verified
RoHS
ADF Frontal access
Weight Approx. 15 Kg

Shkarko Broshure

Shkarko