Terminale Multisherbimi


MAAF

Olivetti MAAF eshte nje terminal/printer termik per bileta (etiketa ngjitese), me ekran alfa-numerik dhe tastiere numerike...

MAEL 370/E

MAEL 370/E eshte nje terminal POS qe perfshin skaner A4, printer termik ose ink-jet, ekran touch te rregullueshem...


M206

Skaner per bileta llotarie, formulare pagesash, dokumenta. Printer termik faturash dhe preres automatik te letres. Performance sh e larte, ekran touch...

M210

All-in-one , ky POS ka teknologjine e fundit, ekran touch, skaner per dokumenta, printer termik faturash me preres letre automatik, tastiere te plote alfa-numerike, touchpad...