Veshtrim i Pergjithshem mbi kompanine

30 July 2014, Comments 0

Rreth Kompanise

IN IT sh.p.k eshte nje Kompani  e krijuar me deshiren e mire te disa profesionisteve te fushave te ndryshme per te permbushur boshlleqet e tregut aktual ne fushen e teknologjise se informacionit. Synimi eshte qe te sillen produkte ne treg te cila te jene te qendrueshme dhe te jene nje ndihme e vertete ne punen e perditshme te bizneseve (B2B) dhe te klienteve te Ndryshem (B2C).

Produktet dhe Sherbimet

Firma eshte distributor zyrtar i vetem I kompanise se famshme italiane OLIVETTI dhe trajton ne menyre preferenciale te
gjitha produktet e saj ne vecanti, por ne menyre komplementare trajtohen edhe produkte te markave tjera si CISCO , Microsoft  etj per te ofruar nje game te gjere produktesh e sherbimesh per tregun sipas nevojave te tij. Stafi eshte i kualifikuar me eksperience shume vjecare ne fushen IT dhe ne fushen e menaxhimit te projekteve dhe solution per IT.
Firma eshte Partner i Autorizuar per sherbimet mbi produket e kompanise italiane Olivetti dhe ka nje trajnim te gjere te stafit te saj mbi to. Eksperienca ne integrimet e sistemeve e stafit te firmes e ben ate nje risi per tregun  shqiptar dhe nderkombetar me staf te diplomuar dhe kualifikuar jashte vendi. Firma ofron zgjidhje software nepermjet programuesve te saj si dhe integrime sistemi
te teknologjive te ndryshme (System Integrator )

Comments are closed.